keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Asuntola elämää

" Käsi kädessä kuljemme taloon autioon,
ja se minua niin ravistaa.
Ja tämä hetki saa minut pian aivovaurioon... "
Lauleskeltii, kun tultiin kaupasta asuntolaan 8)

Viimeistä tiivistä asuntolaviikkoo elellen ennen lomaa. Meinasin viel uhkarohkeena olla viikonlopun yli, kun en oo tainnut ikinä ennen olla. Ensi viikolla on vain maanantaina tunteja ja niiltä en oikeen viitsisi luistaakkaan, kun on sellain kurssi jolla on kaksi eri opettajaa ja haluaisin saada kunnon arvosanankin siitä. Kurssin arvosana nimittäin vaikuttaa siihen voisiko päästä lastensuojeluun/perhekotiin TOPpiin ja en nyt ainakaan haluaisi sulkea sitä mahdollisuutta pois huonon arvosanan myötä.

Ollaan alkuviikosta koko asuntolan voimin vietetty kivat pikkujoulut oikein ohjelman ja bändin kera. Hirveen hauskaa oli ja mukavasti porukkaakin (olin kuitenkin järjestäjänä APEilun vuoksi niin ihmismäärä lämmitti). Seuraavana päivänä kuitenkin omassa solussa muutaman hengen voimin vietettiin omia pikkujouluja glögin ja piprujen kera riemastuttavaa aliasta unohtamatta. Kurkkuun koskee, mutta hirveen kivaa oli :)



Viikonloppuna tavoitteena olisi metsästää ehjät ja lumenkestävät talvikengät. Jos valtionrautatie suo niin metsästän ne armaasta pääkaupungistamme. We will see... Or I will! :D Tuskin alan postailee mitää kenkien kuvia tänne~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti